Ponedeljek, 23 Oktober 2017
A+ R A-

Piškotki & Zasebnost

EU Direktiva e-zasebnosti & PIŠKOTKI

Piškotki (ang. cookies) so majhne tekstovne datoteke, ki jih spletni strežnik pošlje spletnemu brskalniku. Ta jih shrani na trdi disk uporabnikovega računalnika.
 
Ko prvič obiščete spletno mesto, se v vaš računalnik shrani piškotek (če je brskalnik nastavljen tako, da jih sprejema), če ste spletno mesto že obiskali, pa spletni strežnik, prebere piškotek, shranjen v vašem računalniku.
 
Naša spletna stran ne uporablja nobenih piškotkov, ki bi zbirali kakršne koli podatke o obiskovalcih naših spletnih strani.
Ta spletna stran uporablja piškotke za upravljanje prijav, navigacije, statistike in ostale funkcije. Z brskanjem po strani, se strinjate da zabeležimo piškotke v vašem računalniku.
 
Oglejte si dokument o EU Direktiva o zasebnosti piškotkov. Po naših spletnih straneh www.HINCO-YACHTING.com lahko brezskrbno brskate, ne da bi vas v ozadju kdo preverjal ali sledil.

V HINCO YACHTING -u je zadovoljstvo naših gostov na prvem mestu.
Naš cilj je, da bi pri nas izkusili osebni pristop, učinkovitost, enostavnost, sami pa se bomo potrudili, da bodo naše storitve ter ponudba presegle vaša pričakovanja.

Facebook LikeBox

SFbBox by casino froutakia

HY Club

Kontakt / Contact

www.habco.eu Kontakt
HABCO d.o.o.
Kranjčeva 47
9220 LENDAVA
HINCO.net 
tel:
08 381 48 64
gsm: 041 737 120