ZASEBNOST & PIŠKOTI

NAČELO ZASEBNOSTI
Hvala za obisk na spletnih straneh HINCO-YACHTING. Vaša zasebnost je za nas pomembna. Za boljšo zaščito le-te in za večje zaupanje smo pripravili to izjavo, v kateri želimo pojasniti, kako upravljamo z informacijami o strankah. Varovanje vaše zasebnosti je za nas zelo pomembno. To seveda velja tudi za vaš obisk naše spletne strani. V nadaljevanju vam želimo predstaviti način varovanja podatkov o uporabnikih ter pojasniti, katere podatke sploh pridobimo.

Zavezani smo k varovanju osebnih podatkov o obiskovalcih naše spletne strani. Tretjim osebam so shranjeni podatki na razpolago samo na način, kot je opisano v tej izjavi. Osebnih podatkov kooperacijskim parterjem ali oglaševalskim podjetjem ne posredujemo.

Pridružujemo si pravico, da informacije, navedene v tej izjavi o varovanju podatkov, brez najave prilagodimo spremenjeni zakonodaji ali spremembam pravnega jezika. Veljavna je vsakokrat tukaj objavljena aktualna različica.

Najprej informacija glede varovanja podatkov: Pravna podlaga (Zakon o varstvu osebnih podatkov)

Zakon o varstvu osebnih podatkov se nanaša na osebne podatke in na posredne osebne podatke. To so podatki, ki se nanašajo na fizične ali pravne osebe. Osebni podatki so informacije o dotični osebi, katere identiteta je določena, oziroma se jo lahko določi. Za posredne osebne podatke, ki so vezani na dotično osebo in namenjeni naročniku, izvajalcu ali prejemniku posredovanega, štejejo le tisti, na podlagi katerih naročnik, izvajalec ali prejemnik posredovanega s pomočjo pravno dopustnih sredstev ne more ugotoviti identitete dotične osebe.

Pomembno

Ko uporabite naše spletne strani, soglašate s poizvedovanjem po nekaterih podatkih. Hkrati se mi zavežemo, da bomo poizvedovali zgolj po najbolj potrebnih podatkih, ki jih bomo tudi ustrezno zaščitili. Če boste uporabljali našo spletno stran, bomo poizvedovali zgolj po informacijah, ki so z vami povezane posredno. Med obiskom naše spletne strani vam ni treba sporočiti vašega imena – med uporabo se samodejno sporoči le ime vašega ponudnika internetnih storitev in naslov IP, s katerega dostopate do naše spletne strani, spletni naslov, s katerega ste prišli na našo spletno stran in posamezne spletne strani, ki jih odprete s klikom povezave na našem spletnem mestu. Te informacije uporabimo za statistično obdelavo, da bi lahko stalno izboljševali našo ponudbo. Kot posameznik tako ostanete popolnoma anonimni.

Po nekaterih osebnih podatkih vas bomo povprašali le, če boste uporabili katero od naših prilagojenih storitev za posame.

Poizvedbe in obdelava posrednih osebnih podatkov

Ko uporabnik dostopa do naše spletne strani – pri vsaki podani zahtevi ali poskusu zahteve po datoteki iz našega strežnika – se podatki o tem zapišejo v dnevniško datoteko protokola (log). Ti podatki niso vezani na osebo: iz njih ne moremo ugotoviti, kateri uporabnik je zahteval katere podatke. Po teh informacijah tudi ne poskušamo poizvedovati.

Ob vsaki zahtevi podatkov se shrani naslednji podatkovni zapis:

 • ime zahtevane datoteke
 • datum in čas zahteve
 • količina prenesenih podatkov
 • sporočilo, če je bil prenos uspešen
 • sporočilo, zakaj je pri prenosu prišlo do (morebitne) napake
 • ime vašega ponudnika internetnih storitev (to pomeni, da se v našo dnevniško datoteko (log) zapiše denimo samo, da je uporabnik našo spletno stran obiskal preko ponudnika Siol, Telemach ali podobno, ne piše pa tudi, kateri uporabnik)
 • po potrebi različico vašega operacijskega sistema in spletnega brskalnika, ki ga uporabljate
 • tudi spletno stran, s katere ste prišli na našo spletno stran.

Vsi navedeni podatki služijo zgolj za statistično obdelavo podatkov, ki jo lahko v našem imenu izvaja pooblaščena družba Pleon GmbH. Podatke uporabljamo, da bi vam lahko ponudili še boljšo spletno stran.

Uporaba in posredovanje osebnih podatkov ter namen

Osebne podatke izvemo le, če nam jih posredujete sami v okviru prijave ali, če se preko spletne strani prijavite na razpis za delovno mesto.

V tem primeru nam lahko podatke posredujete tudi preko šifrirane povezave. Tako je komunikacija med vašim računalnikom in spletnim strežnikom zaščitena – s tem se izognemo zlorabam (prisluškovanju) podatkov s strani tretje osebe. Za šifriranje uporabljamo priznan in razširjen sistem SSL (Secure Socket Layer), ki ga uporabljajo denimo tudi banke in spletne trgovine za svoje internetno poslovanje – velja za zanesljivega, če uporabljate aktualno različico.

Vse zbrane osebne podatke bomo shranili, obdelali in uporabili v skladu z veljavnimi zakonskimi določili glede varovanja osebnih podatkov zgolj za potrebe storitve, ki ste jo izbrali sami, saj so potrebni za obdelavo vaše zahteve. Obdelavo zahtevkov in izvajanje storitev prepustimo pooblaščenim izvajalcem. Izvajalci so pogodbeno zavezani k varovanju podatkov. Vaše osebne podatke bomo tretjim osebam posredovali le z vašo izrecno privolitvijo in če se je prejemnik do nas zavezal k upoštevanju veljavnih določil glede varovanja teh podatkov. Sami lahko odločite, ali se strinjate, da vaše podatke posredujemo tretjim osebam. Vaše podatke bomo obdelali in jih uporabili za potrebe svetovanja, oglaševanja ali tržnih raziskav le, če ste v to izrecno privolili. V tretjih državah izven EU se obdelava podatkov ne izvaja.

VAROVANJE VAŠEGA IMENA
HINCO-YACHTING bo uporabljal vaše posredovane podatke izključno v namen, kot je razvidno in opisano v točkah prejšnjega odstavka in jih ne bo prodajal, zamenjeval, posredoval drugim pravnim ali fizičnim osebam ali kakorkoli z njimi razpolagal v nasprotju s točkama prejšnjega odstavka.

Uslužbenci HINCO Lendava d.o.o., ki imajo dostop do osebnih podatkov, so obvezani do varovanja osebnih podatkov.

VAŠA PRIVOLITEV
Z uporabo naših spletnih strani in prijavo med naše naslovnike se šteje, da se strinjate z uporabo informacij na način in v primerih, navedenih v prejšnjih odstavkih. Morebitne spremembe teh pogojev in pravil bomo objavili na tej strani in na ta način zagotovili, da boste ves čas seznanjeni z njimi načinom uporabe vaši posredovanih podatkov.

PIŠKOTI
Kaj so piškotki in zakaj so potrebni?

Piškotek je kratko besedilo, ki ga spletna stran ob vašem obisku pošlje brskalniku. Tako vas spletna stran prepozna, si z njim zapomni podatke o vašem obisku in vam omogoči prijazno ter enostavnejšo spletno storitev. S pomočjo piškotkov prilagajamo vsebino na naši spletni strani, si zapomnimo vaše preference in beležimo obisk naše spletne trgovine. Brskanje po naši spletni trgovini je s piškotki prijetnejše, hitrejše in predvsem učinkovitejše. 

Zasebnost & Piškotki

Najem plovil po vašem izboru s ali brez skipperja.
Preko 6.000 plovil v 28 državah sveta. ON-LINE iskalnik
Ponudba majhnih plovil z dostavo direktno od proizvajalca. Ugodne cene , vrhunsa kvaliteta in odličen servis.
www.SOL-marine.com
Organizacija poslovnih Team-building jadralnih flotilj.
Registracija plovil www.yachtregistration.net 
 

TB jadranja

TEAM BUILDING

V sodobnih organizacijah, ki so usmerjene k strankam, o pomembnih stvareh ne odloča le ena oseba. Kompleksnost zadev, s katerimi se ukvarjate, zahteva, da delate s skupinami in v njih. Menedžer naj bi torej bil sposoben tako sestaviti tim kot tudi delovati v njem.
Podjetja že leta pošiljajo svoje ključne zaposlene na različne »tečaje«, na katerih naj bi se naučili izboljšati delo v skupinah in tako dosegali boljše rezultate. Ti »tečaji« bi lahko bili v razredu, gozdu, gorah ali v kakšnem drugem spodbudnem okolju. Sedaj pa imamo na voljo drugačno možnost – jadranje, ki je ne samo zabavnejše, ampak tudi primernejše!
Team Building

Vsi vedo, kaj je dober tim - skupina ljudi, ki je uspešna pri svojem delu. Toda, kako ustvariti najboljši tim? In kako najbolj optimalno prispevati k timskemu duhu in storilnosti?

Tako kot v sodobnih poslovnih okoljih je tudi pri jadranju uspeh možen le z dobro uglašenostjo tima, saj se razmere neprestano spreminjajo ter zahtevajo jasno vizijo, agilno in usklajeno ukrepanje ter sprotno reševanje konfliktov in napetosti.

Zato smo v podjetju Hinco Yachting ter drugimi priznanimi osebnostmi iz področja podjetniškega svetovanja in izobraževanja, pripravili tridnevni program izgradnje tima na jadrnici.

Edinstveno tridnevno doživetje ob pomoči izurjenega skiperja in pod mentorstvom izkušenega moderatorja programa timu prinese izkušnje in spoznanja, iz katerih se še leta napajajo ideje in energija za ustvarjalno delo.

Ključne teme:

 • Delo s skupinami.
 • Prednosti in slabosti skupin.
 • Značilnosti uspešnih in neuspešnih skupin.
 • Pogoji ustvarjanja skupin.
 • Uvajanje skupin: Postopno prilagajanje skupini. Potrebne strategije, analize nalog, področje dela, cilji, odgovornosti članov skupine, proces odločanja.
 • Sestava skupine: znotraj skupine obstajajo različne naloge, ki jih je potrebno opraviti in s tem tudi različne vloge, ki jih posamezniki imajo: vodja, napadalec, glavni igralec, prinašalec, zvezni igralec, spremljevalec, branilec in trener. Zaradi osebnih lastnosti, ki jih ima, lahko posameznik opravlja le omejeno število nalog in ima s tem omejeno odgovornost. Analiza osebnostnih prednosti in slabosti kot konstruktivni prispevek.
 • Vodenje skupine: Preprečevanje nastajajočih težav. Prepoznavanje in odpravljanje prikritih konfliktov. Delo s skupinsko miselnostjo. Motiviranje. Krepitev individualnega in spodbujanje skupinskega mišljenja.

Vedenje članov skupine: Naloga, ki jo posameznik opravlja v skupini, določa njegovo/njeno vedenje. Bolje kot skrbno izbranim posameznikom dodelimo njihova mesta znotraj skupine, močnejša bo skupina. Takšno spoznanje prispeva k vrednosti tima.

Komu je delavnica namenjena:

Vodilnim in vodstvenim timom, razvojnim, inovacijskim, trženjskim timom ter vsem skupinam, ki želijo inovativno in učinkovito povečati storilnost, sodelovalnost in pripadnost.

Nikakršno predznanje in izkušnje z jadranjem niso potrebni!

Cilji:

 • Skozi timsko delo na jadrnici, ki vključuje načrtovanje, odločanje, reševanje problemov, upravljanje z viri, izmenjevanje pri vseh opravilih, soočanje s spremembami, reševanje konfliktov..., prepoznati značilnosti učinkovitega tima in funkcioniranja v timu.
 • Članom tima omogočiti, da se bolje spoznajo, povežejo med seboj ter uskladijo.
 • Čim bolje spoznati dinamiko tima, prepoznati sive lise oziroma neizkoriščene potenciale ter narediti načrt za povečanje učinkovitosti.
 • Trajno izboljšati odnose v timu, povečati pretočnost komunikacije in sinergičnost.
 • Glede na potrebe in cilje podjetja/organizacije je mogoče program dopolniti z vodenimi brainstormingi na vnaprej določene teme (novi projekti v podjetju, izboljšave v organizaciji in organizacijski kulturi, opredelitev nadaljnje vizije podjetja...).

 

Program dokončno se uskladi z željami in potrebami naročnika:

Posredujemo in organiziramo tudi marketinško in organizacijsko podproro celotnega dogodka, zakup predavalnic, animacijski program, gostinske storitve, prevoz udeležencev do izhodišča ter hotelsko namestitev.

Cena se izoblikuje glede na vaše želje in potrebe, saj je vsak program izdelan individualno za vsako stranko posamezno.
Vse dodatne informacije in povpraševanje pošljite na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

O NAS

Kranjčeva 47, 9220 Lendava
Tel: + 386 8 381 48 64
Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

www.hinco.si
www.yachtregistration.net
www.vrtnehise.si 
www.sol-marine.com
www.minicatamaran.si
 

 

V HINCO-YACHTINGU je zadovoljna stranka prioriteten cilj.
Želimo si, da doživite naš osebni pristop, učinkovitost, preprostost obenem pa si prizadevamo zagotoviti, da bodo naše storitve presegle vaša pričakovanja.
Mitja Hajdinjak
Direktor